ΚΙΝΑΛ: Κατηγορεί τον Κ. Μητσοτάκη ότι έχει κηρύξει πόλεμο στα εργασιακά δικαιώματα
Για κήρυξη «πολέμου» στα δικαιώματα των εργαζομένων κατηγορεί τον πρωθυπουργό το Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απασχόληση, από την Σύνοδο Κορυφής του Πόρτο
Για κήρυξη «πολέμου» στα δικαιώματα των εργαζομένων κατηγορεί τον πρωθυπουργό το Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απασχόληση, από την Σύνοδο Κορυφής του Πόρτο.
«Στο εξωτερικό ευχολόγια και αοριστίες, από τον κ. Μητσοτάκη για την απασχόληση. Στο εσωτερικό έχει κηρύξει τον πόλεμο στα δικαιώματα των εργαζομένων και προωθεί με σχέδιο τη φτηνή και απαξιωμένη εργασία», επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη.
Και καταλήγει πως «αυτή η συντηρητική πολιτική δεν οδηγεί στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, αλλά σε θλιβερή οπισθοδρόμηση που ευνοεί τους λίγους».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας