Ινδία: Εθνικό ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων
Εχουν διαγνωστεί πάνω από έξι εκατομμύρια μολύνσεις μόνο μέσα στον Απρίλιο.
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του SARS-CoV-2, που ανήλθαν σε 379.257, κατέγραψε τις περασμένες 24 ώρες η Ινδία, όπου το σύνολο των μολύνσεων από τον νέο κοροναϊό έφθασε στα 18,38 εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με τα δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.
Το ίδιο διάστημα σημειώθηκε νέο εθνικό ρεκόρ 3.645 θανάτων εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας να φθάνει τους 204.832 νεκρούς ως εδώ.
Η υγειονομική κρίση δεν παύει να επιδεινώνεται στο κράτος της Ασίας, όπου έχουν διαγνωστεί πάνω από έξι εκατομμύρια μολύνσεις μόνο μέσα στον Απρίλιο.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΟΔΥ ο καθ. Πνευμονολογίας Θ. Βασιλακόπουλος
- «Παύλο τα καταφέραμε, νικήσαμε, τους τσάκισες»: Με δάκρυα στα μάτια η Μάγδα Φύσσα μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής
- Ισπανός οπαδός μπέρδεψε τα…St James Park και αντί να δει Champions League, είδε Γ’ Αγγλίας!
- Επίθεση με πέτρες σε συρμό του Ηλεκτρικού στον σταθμό «Περισσός» – Τραυματίστηκε ένας επιβάτης
- Από φέτος οι γυναίκες μπορούν να υπηρετούν εθελοντική θητεία στο στρατό – Το βίντεο του ΓΕΣ
- Οι αδυναμίες της Τουρκίας στην αεράμυνα, το παράθυρο «ευκαιρίας» για την Ελλάδα και η Βουλγαρία



