Θεσσαλονίκη: Υποσχόταν καριέρα μοντέλου σε 24χρονη για να την εξωθήσει στην πορνεία και να τη βιάσει
Την υπόθεση κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα τον Σεπτέμβριο του 2019 και κατόπιν έρευνας των αστυνομικών αρχών της Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη
Καριέρα μοντέλου υποσχόταν 35χρονος αλλοδαπός σε μία 24χρονη από την Ουκρανία, μόνο που όταν η νεαρή γυναίκα ταξίδεψε από την πατρίδα της στη Θεσσαλονίκη για να τον συναντήσει, εκείνος επιχείρησε να την εξωθήσει στην πορνεία αλλά και να τη βιάσει.
Την υπόθεση κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα τον Σεπτέμβριο του 2019 και κατόπιν έρευνας των αστυνομικών αρχών της Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη. Πρόκειται για υπήκοο Βόρειας Μακεδονίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος προσέγγισε την 24χρονη μέσω διαδικτύου, προφασιζόμενος ότι είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων. Με πρόσχημα ότι θα της βρει δουλειά στο χώρο του μόντελινγκ, η 24χρονη πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα. Όταν όμως συναντήθηκαν, ο 35χρονος φέρεται να την οδήγησε σε ξενοδοχείο, όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «της στέρησε την ελευθερία και αποπειράθηκε με τη χρήση βίας να την εξωθήσει στην πορνεία, όπως επίσης να προβεί σε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή, χωρίς να τα καταφέρει».
Η σθεναρή αντίσταση της 24χρονης τον υποχρέωσε να τραπεί σε φυγή, αφού προηγουμένως την απείλησε να μην καταγγείλει το περιστατικό.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο
- Δεκέμβρης 1914: Όταν τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου «σίγασαν» μέσα στις γιορτές
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας
- Η εξουσία ενός… αλγόριθμου πάνω στους εργαζόμενους – Γιατί η Ευρώπη παρεμβαίνει
- Η βιτρίνα της ΚΕΔ έχει ραγίσει
- Τραμπ: Συγχαίρει τον εαυτό του για την εκεχειρία Καμπότζης και Ταϊλάνδης – Η σύγκριση με τα Ηνωμένα Έθνη



