Στα βήματα της Λιντς σκοπεύει να βαδίσει η Κάντιθ, ενόψει της αυριανής (21/4) αναμέτρησης της La Liga με τη Ρεάλ.
Οι ποδοσφαιριστές του Μαρσέλο Μπιέλσα παρατάχθηκαν στο χθεσινό (19/4) παιχνίδι της Premier League με τη Λίβερπουλ φορώντας φανέλες που έγραφαν «Νικήστε στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους», εκφράζοντας με αυτό το μήνυμα τη διαφωνία τους για τα σχέδια δημιουργίας της ευρωπαϊκής Super League.
Η ιδέα της Λιντς άρεσε σε πολύ κόσμου, εντός και εκτός Αγγλίας, και αναμένεται να βρει αρκετούς μιμητές. Όπως αναφέρει η Marca, οι παίκτες της Κάντιθ έχουν αποφασίσει να φορέσουν αντίστοιχα μπλουζάκια στο αυριανό ματς με τη Ρεάλ, η οποία πρωτοστατεί στη σύσταση της ESL, ενώ σε ανάλογες κινήσεις είναι πιθανό να προβούν κι άλλες ομάδες της La Liga, αλλά και της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.