El Mundo: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια δεν ήξεραν για τη συνάντηση στην Αθήνα
Σύμφωνα με την εφημερίδα οι ισπανικές ομάδες δεν προσκλήθηκαν καν στη συνάντηση των εφτά αμφισβητιών της Euroleague στην Αθήνα.
Κατά μία εκδοχή οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια προσκλήθηκαν στη συνάντηση των εφτά ομάδων της Euroleague στην Αθήνα, που είχε ως αποτέλεσμα την αμφισβήτηση του Τζόρντι Μπερτομέου. Όμως, οι τρεις «Ισπανίδες» επέλεξαν να μην παρευρεθούν, όπως και η Φενέρμπαχτσε.
Πάντως, η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια δεν έλαβαν προσκλήσεις και έμαθαν για τη σύσκεψη από τα ΜΜΕ.
Άνθρωποι από τις τρεις ισπανικές ομάδες δήλωσαν άγνοια στην εφημερίδα για τις διεργασίες και προτίμησαν να μην τοποθετηθούν. Από την άλλη, κανένας παράγοντας δεν στήριξε δημοσίως τον συμπατριώτη του Τζόρντι Μπερτομέου, σε μία ένδειξη σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι αναμένουν τις εξελίξεις.
Η εφημερίδα υποστηρίζει πως οι εφτά ομάδες κατάφεραν να διατηρήσουν μυστική τη συνάντηση από τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν.
- Λίβανος: Ξανά στο στόχαστρο των ισραηλινών αρμάτων μάχης οι δυνάμεις του ΟΗΕ
- ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μηνύει τον Πιτ Χέγκσεθ που τον κατηγορεί για «στάση»
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
