Εύοσμος : Εκανε self test και μπήκε για μάθημα το παιδί της γυναίκας που συνελήφθη – Στον εισαγγελέα η μητέρα
Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η μητέρα του μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου που αρνήθηκε να υποβληθεί ο γιος της σε self test
Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η μητέρα του μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου που αρνήθηκε να υποβληθεί ο γιος της σε self test, σύμφωνα με το voria.gr. Η γυναίκα είχε μάλιστα υποβάλει μήνυση προχθές σε βάρος του διευθυντή του σχολείου, ενώ συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.
Σημειώνεται ότι χθες η γυναίκα μαζί με ομάδα μαθητών επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν κατάληψη στο σχολείο, ωστόσο το μάθημα έγινε κανονικά με καθυστέρηση μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ σήμερα οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στις τάξεις τους.
Σήμερα πάντως ο μαθητής μπήκε κανονικά στο μάθημα που σημαίνει ότι έδειξε βεβαίωση αρνητικού test κοροναϊού στους καθηγητές του.
- Παίκτης της ΑΕΚ κι επίσημα ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ
- Ο ετήσιος μισθός του πρίγκιπα Γουίλιαμ για το 2025 μόλις αποκαλύφθηκε
- Στο Περιστέρι και φέτος η βασιλόπιτα «γίγας» – Ζυγίζει 10 τόνους και είναι 100 μέτρα
- Αυτή είναι η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα για το 2025 – Θα βγει αληθινή ή όχι
- «Έφυγε» από τη ζωή ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης Ντάβιντε Τιτζάνο
- ΕΥΔΑΠ: Νέος χρόνος, νέα τιμολόγια για το νερό



