
Εύοσμος : Εκανε self test και μπήκε για μάθημα το παιδί της γυναίκας που συνελήφθη – Στον εισαγγελέα η μητέρα
Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η μητέρα του μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου που αρνήθηκε να υποβληθεί ο γιος της σε self test
Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η μητέρα του μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου που αρνήθηκε να υποβληθεί ο γιος της σε self test, σύμφωνα με το voria.gr. Η γυναίκα είχε μάλιστα υποβάλει μήνυση προχθές σε βάρος του διευθυντή του σχολείου, ενώ συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.
Σημειώνεται ότι χθες η γυναίκα μαζί με ομάδα μαθητών επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν κατάληψη στο σχολείο, ωστόσο το μάθημα έγινε κανονικά με καθυστέρηση μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ σήμερα οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στις τάξεις τους.
Σήμερα πάντως ο μαθητής μπήκε κανονικά στο μάθημα που σημαίνει ότι έδειξε βεβαίωση αρνητικού test κοροναϊού στους καθηγητές του.
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
