
Μανωλόπουλος : Να βγούμε από τη λογική ότι όλα τα εμβόλια είναι για όλους – Τι είπε για το Johnson & Johnson
Ο κ. Μανωλόπουλος, εμφανίστηκε επιφυλακτικός και σε ότι αφορά το ηλικιακό όριο που έχει τεθεί για το εμβόλιο της Pfizer στη χώρα μας
Τε εμβόλια είναι ασφαλή και είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βγούμε από την πανδημία, επισήμανε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης, Ευάγγελος Μανωλόπουλος.
Υπογράμμισε ωστόσο, ότι θα πρέπει να βγούμε από τη λογική ότι όλα τα εμβόλια είναι για όλους. Για παράδειγμα, οι σπάνιες παρενέργειες που αποδίδονται στο εμβόλιο της Johnson & Johnson, εμφανίστηκαν όλες σε γυναίκες κάτω των 50 ετών. Άρα θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τη χορήγηση του σε αυτή την κατηγορία.
Επίσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εμφανίστηκε επιφυλακτικός σε ότι αφορά το ηλικιακό όριο που έχει τεθεί για το εμβόλιο της Pfizer στη χώρα μας, όπου σήμερα χορηγείται σε ηλικίες άνω των 30 ετών και είπε ότι το ηλικιακό όριο θα πρέπει να έρθει πιο κοντά σε αυτό άλλων ευρωπαϊκών κρατών που είναι γύρω στα 60 έτη.
- Αυτή είναι η πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Κάρικ
- Στο φως όσα κατέθεσε ο Χάουαρντ Λάτνικ: Τρεις φορές συνάντησε τον γείτονά του, Τζέφρι Έπσταϊν, είπε
- Ιταλία: Προπονητής της χρονιάς ο Πρίφτης (pic)
- «Βγήκα από το σπίτι μου και είδα διαμελισμένο το σώμα της»: Μαρτυρία στο in για το τροχαίο στα Πατήσια
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στρούντελ μήλο-κανέλα – Τι βρέθηκε



