Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χτίζει» σερί η Γιουβέντους (3-1), διπλό… 4άδας για Νάπολι (0-2)

«Χτίζει» σερί η Γιουβέντους (3-1), διπλό… 4άδας για Νάπολι (0-2)

Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη κόντρα στην Τζένοα (3-1) και προσπαθεί να… χτίσει σερί, ενώ η Νάπολι πέρασε από την Σαμπντόρια (0-2) και πάτησε 4άδα.

Τα πατήματα της δείχνει πως αρχίζει να βρίσκει η Γιουβέντους, φτάνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της επί της Τζένοα (3-1), ενώ η Νάπολι άφησε πίσω της την ήττα από τους «μπινακονέρι» και επικράτησε της Σαμπντόρια (0-2) φτάνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, η Λάτσιο πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό επί της Βερόνα (0-1) με γκολ του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 90+1′.

Τα… γκάζια της Γιουβέντους

Η «Γηραιά Κυρία» μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4′ ο Κουλουσέφσκι άνοιξε το σκορ έπειτα από πολύ όμορφη ενέργεια του Κουαδράδο. Στο 22′ είχε διπλό δοκάρι με τους Κιέζα και Ρονάλντο, όμως ο Μοράτα πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε σε κενό τέρμα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κεφαλιά του Σκαμάκα, όμως στο 70′ οι «μπιανκονέρι» κλείδωσαν τη νίκη, με τον ΜακΚένι να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο (46’ Σάντρο), Ντανίλο, Ραμπιό (84’ Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι, Μοράτα (68’ Ντιμπάλα) (68’ ΜακΚένι), Ρονάλντο, Κιέζα (75’ Αρτούρ)

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μαζιέλο, Κρισίτο, Μπιράσκι (46’ Γκιλιόνε), Τζαπακόστα, Μπεχράμι (46’ Πιάτσα), Ραντοβάνοβιτς, Μπεντέλι, Ροβέλα (63’ Ζάιτς), Πάντεβ (63’ Σομουντόρβ), Σκαμάκα (70’ Μελεγκόνι).

Η επιμονή της Νάπολι για τετράδα

Οι «παρτενοπέι» έδιξαν τις διαθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, έχοντας δύο πολυ΄καλές στιγμές με τους Ζιελίνσκι (5′) και Πολιτάνο (25′). Στο 35′ πήραν το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Ρουίθ μετά απο φοβερή συνεργασία του Ισπανού με τους Οσιμέν και Ζιελίνσκι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, θέλοντας να κλειδώσουν τη νίκη, κάτι το οποίο κατάφεραν αλλά πολύ αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 87′ όταν ο Οσιμέν διαμόρφωσε το τελικό 0-2/

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Γιοσίντα, Μπερεζίνσκι, Κόλεϊ, Οτζέλο, Καντρέβα, Θόσρμπι, Γιάνκτο (86’ Βέρε), Κουαλιαρέλα (67’ Κεϊτά Μπαλντέ), Ντάμσγκααρντ (86’ Λερίς), Γκαμπιαντίνι

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ντέμε, Ντι Λορέντζο, Ζιελίνσκι (74’ Μέρτενς), Ρουίθ (90’ Μπακαγιόκο), Ινσίνιε (90’ Ελμάς), Πολιτάνο (74’ Λοσάνο), Οσιμέν

Η λύτρωση της «εφτάψυχης» Λάτσιο

Οι «λατσιάλι» ήταν σαφώς ανώτεροι της Βερόνα και πήραν αυτό που άξιζαν, όμως… καθυστερημένα. Στο 23′ είχαν δοκάρι με τον Ιμόμπιλε, στο 47′ ακυρωθέν γκολ του Καϊσέδο, όμως τελικά ήρθε η λύτρωση στο 90+2′ με κεφαλιά του Σάβιτς. Έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη νίκη με 0-1.

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Φαραόνι, Ντιμάρκο (75’ Τσεκερίνι), Νταβίντοβιτς, Μανιάνι, Βελόσο, Λάζοβιτς, Στουράρο, Τζακάνι (76’ Μπέσα), Μπαράκ (85’ Σσαλσίδο), Λαζάνια (85’ Κάλινιτς)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ράντου, Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Λέιβα (83’ Εσκαλάντε), Αλμπέρτο (75’ Περέιρα), Άκπα Άκπρο (83’ Παρόλο), Σάβιτς, Φαρές (75’ Λούλιτς), Καϊσέδο, Ιμόμπιλε

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024