Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίνγκαρντ λαμπρός την οδηγεί (3-2)

Λίνγκαρντ λαμπρός την οδηγεί (3-2)

Με τον Τζέσι Λίνγκαρντ να κάνει άλλα... κόλπα, η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Λέστερ με 3-2 στο Λονδίνο, ανέβηκε και πάλι στην τετράδα της Premier League και βλέπει ξεκάθαρα το εισιτήριο του επόμενου Champions League.

Με τέτοιον Τζέσι Λίνγκαρντ μπορεί να πιστεύει στο Champions League. Η Γουέστ Χαμ είχε σε μεγάλη ημέρα τον Άγγλο μεσοεπιθετικό και κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη απέναντι στη Λέστερ, επικρατώντας με 3-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Με δύο γκολ του Λίνγκαρντ και ένα ακόμη το Μπόουεν, τα «σφυριά» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ρότζερς, ανέβηκαν ξανά στην τετράδα και μάλιστα πλησίασαν στον έναν βαθμό τις «αλεπούδες» που βλέπουν να επαναλαμβάνεται ξανά το περσινό… έργο.

Δύο γκολ ο Λίνγκαρντ που συνεχίζει να είναι… on fire, μετρώντας οχτώ τέρματα σε εννιά συμμετοχές με την ομάδα του Μόγιες!

Χρειάστηκαν να περάσουν 29 λεπτά για να ανοίξει το σκορ η Γουέστ Χαμ. Σκόρερ φυσικά, ο Τζέσι Λίνγκαρντ, με τον Άγγλο να πιάνει ένα τρομερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και να αφήνει… άγαλμα τον Σμάιχελ που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα απολύτως.

Στο 44ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ της Γουέστ Χαμ, με τον Λίνγκαρντ να βρίσκει ξανά δίχτυα! Ο Μπόουεν εκμεταλλεύτηκε την τραγική λειτουργία της Λέστερ, έβγαλε με κενή εστία στον Λίνγκαρντ και εκείνος πλάσαρε σωστά για το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 48ο λεπτό, ο Μπόουεν έγινε εκτελεστής και μετά από πάσα το Σούτσεκ έγραψε το 3-0. Η Λέστερ δεν τα παράτησε ωστόσο και βρήκε δύο γκολ με τον Ιεανάτσο στο 70 και στο 90′ ωστόσο οι γηπεδούχοι κράτησαν το σκορ και έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024