Δημήτρης Ουγγαρέζος : «Φαρμακερές» ατάκες για Σπυροπούλου και Σεφερλή
«Δεν αλλάζω ούτε κόμμα από αυτό που είπα...»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ωστόσο, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τις ίδιες του τις δηλώσεις, προέκυψαν και οι πιο… πιπεράτες απαντήσεις.
Η δήλωση που είχε κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Μάρκο Σεφερλή, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λίγο καιρό μετά την δημόσια αντιπαράθεσή τους στο «Πρωινό», ήταν η εξής: «Τον εκτιμώ πάντα επαγγελματικά, ποτέ δεν έχω εκφραστεί δημόσια άσχημα κατά του, αλλά αυτό που έγινε στον αέρα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει ποτέ στη δουλειά μου».
Τι απαντά ο γνωστός παρουσιαστής σήμερα; «Δεν αλλάζω ούτε κόμμα από αυτό που είπα στον Γρηγόρη τότε»!
Τι είπε για την Σπυροπούλου
«Ο έρωτας έκανε αναίσθητη την Σπυροπούλου; Αναίσθητη ήταν πάντα!» δήλωσε πρόσφατα στο Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Σήμερα απαντά: «Εσύ τι λες Ναταλία πάνω σε αυτό; Δεν είναι και κόσμιο να ρωτήσω… Δεν αλλάζω τίποτα. Αυτή ήταν πάντα η Κωνσταντίνα. Όταν δεν φτιάχνεις τον δημόσιο λόγο σου ώστε να περάσει απέναντι, τότε δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου».
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο




