Για τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Λιβάνη συζητούσε σήμερα η τηλεοπτική παρέα στο «Πρωινό» και οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν φαρμακερές.

Καθώς οι δύο πρώτοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και όπως φαίνεται έχουν έρθει πολύ κοντά οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν μπόρεσαν παρά να σχολιάσουν το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιβάνης που περιμένει την Μαριαλένα πίσω στην Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Τα κλάματα, οι δηλώσεις και οι τρυφερές αγκαλιές που έκαναν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor προκάλεσαν βροχή σχολίων.

«Ο Γιώργος Λιβάνης μαθαίνω, επειδή έχουμε κοινούς φίλους, ότι δεν είναι χαρούμενος με αυτά που βλέπει. Θεωρεί ότι τα έχει ή δεν τα έχει η Μαριαλένα με τον Σάκη, ότι εκτίθεται. Γι’ αυτό και έχει εξαφανιστεί, γιατί τι να πει ο άνθρωπος;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κάνω μία πρόβλεψη. Όταν τελειώσει το παιχνίδι, ο Σάκης δεν θα θέλει να δει τη Μαριαλένα» ήταν η πρόβλεψη του Βαγγέλη Περρή.

Καθώς ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε να μιλά για την αρνητική δημοσιότητα που λαμβάνει ο τραγουδιστής, ακούστηκε στο αέρα και ο παρακάτω διάλογος:

Γιώργος Λιάγκας: Τώρα ο Λιβάνης πια παίρνει μια αρνητική δημοσιότητα, φαίνεται ότι είναι το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, χωρίς να το έχει επιλέξει ο ίδιος.

Φαίη Σκορδά: Όχι το τρίτο.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είναι ο κερατάς.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν ήθελα να το πω εγώ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο