
Δώρα Αναγνωστοπούλου: ««Δεν είχαμε επαφή με την Ρίκα Βαγιάνη τα χρόνια που δοκιμαζόταν από την αρρώστια»
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε για την γνωριμία που είχε με την Ρίκα Βαγιάνη, που έφυγε από την ζωή το 2018
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα κι αναφέρθηκε στην γνωριμία που είχε με την Ρίκα Βαγιάνη, που έφυγε από την ζωή το 2018.
«Μάθαινα τα νέα της, αλλά ένιωθα άβολα να την πάρω τηλέφωνο έπειτα από τόσο καιρό ενώ γνώριζα τι περνούσε» ανέφερε η αγαπημένη παρουσιάστρια.
Συνεργάστηκες με την Ρίκα Βαγιάνη. Τι κρατάς από εκείνη;
Η Ρίκα ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, μια υπέροχη γυναίκα. Κρατώ τη γενναιοδωρία, την καλοσύνη και την μεγαλοψυχία της. Θυμάμαι ότι έμπαινε στο στούντιο και με αποθέωνε στον αέρα. Ήταν συγκινητικό, γιατί ήταν πηγαίο, αυθόρμητο.
Είχατε επαφή τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής της, όταν πάλευε με τον καρκίνο;
Όχι. Τελευταία φορά μιλήσαμε την εποχή που έμενε μόνιμα στην Αυστραλία, στο πλαίσιο μιας εκπομπής που έκανα για τη δορυφορική τηλεόραση. Τα χρόνια που δοκιμαζόταν από την αρρώστια δεν είχαμε επικοινωνία. Μάθαινα τα νέα της, αλλά ένιωθα άβολα να την πάρω τηλέφωνο έπειτα από τόσο καιρό ενώ γνώριζα τι περνούσε.
- Σαν Ντιέγκο: Μανιφέστο μίσους 75 σελίδων συνόδευε το βίντεο που μετέδιδαν ζωντανά από το τζαμί οι μακελάρηδες
- Μεγάλη Εικόνα: Καινούργια κόμματα, αναταράξεις και νέες ισορροπίες
- Υποκλοπές: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Δεμίρης – Θύελλα αντιδράσεων από την άρνηση Τζαβέλλα να παραστεί
- Βορίζια: Την Παρασκευή απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι – Πώς δρούσε η οικογενειακή «μαφία» της Κρήτης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Europa League που απασχολεί και τον Ολυμπιακό
- Σι: Μετά τον Τραμπ, φιλοξενεί τον Πούτιν στο Πεκίνο – Φωτογραφίες και βίντεο από τη θερμή υποδοχή
