Μαρίνα Πατούλη : Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί…
Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη
Για το ταξίδι της προς την ευτυχία μιλά η πρώην σύζυγός του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα με μια αινιγματική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια το ταξίδι για την ευτυχία ξεκινά στα 46 χρόνια, τονίζοντας είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί.
«Πότε ξεκινά το ταξίδι για την ευτυχία ;;;;;;;Το σημείο καμπής στη ζωή του ανθρώπου είναι τα 46 χρόνια!!!Τουλάχιστον, αυτό είναι το μήνυμα της έρευνας που διάβασα στο Βρετανικό περιοδικό «Economist»και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας, αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.
Από την ακμαία δεκαετία των 20 ετών μέχρι την ωριμότητα ο δρόμος για την κατάκτηση της ευτυχίας μπορεί να μην είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα.
Το πώς βιώνει κάθε άνθρωπος αυτή τη διαδρομή… είναι θέμα προσωπικών επιλογών, συνθηκών αλλά κ στάσης και φιλοσοφίας ζωής! Στο κυνήγι της ευτυχίας θα παλέψεις, θα απογοητευτείς, θα ματαιωθείς, θα πέσεις αλλά και θα σηκωθείς… Η ψυχολογική ευμάρεια , σύμφωνα με μελέτες έχει την καμπύλη του λατινικού γράμματος U Στα 20 χρόνια βρισκόμαστε στην ακμή , στα 46 φθάνουμε στη βάση που είναι η επανεκκίνηση για το ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί…!
Δείτε όλη την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη
Πότε ξεκινά το ταξίδι για την ευτυχία ;;;;;;;Το σημείο καμπής στη ζωή του ανθρώπου είναι τα 46…
Δημοσιεύτηκε από Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη στις Τρίτη, 6 Απριλίου 2021
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Χτύπησε 12 αυτοκίνητα – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
- Ο Τραμπ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να σταματήσουν τη συνεργασία με την Anthropic
- Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου: «Ο κόσμος όλος, δύο πράσινα μάτια, γεμάτα δύναμη»
- Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ιράν να «απελευθερώσει τους Αμερικανούς ομήρους»
- Γουλβς – Άστον Βίλα 2-0: Τεράστια «γκέλα» για τους «χωριάτες» από την ουραγό
- Επεισοδιακή καταδίωξη 28χρονου που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Τράκαρε τρία ΙΧ


