Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνα Πατούλη : Το μήνυμα που τη συγκλόνισε

Μαρίνα Πατούλη : Το μήνυμα που τη συγκλόνισε

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της βιώνει η Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη, έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της βιώνει η Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη, έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας.

Η ίδια αυτές τις μέρες δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στα social media από γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους.

Η Μαρίνα Πατούλη μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους της την ιστορία μιας κυρίας που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της. «Συγκλονισμένη μοιράζομαι τις ιστορίες της ζωής σας, την ιστορία της ζωής μας…Πονάμε μαζί…! Προχωράμε όλες μαζί!» αναφέρει στο μήνυμά της η κ. Πατούλη

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αγαπημένη μου σε αποκαλώ έτσι κι ας μην σε γνωρίζω, μέχρι χτες ήσουν για μένα μια άγνωστη πλούσια κυρία, σήμερα είσαι η Μαρίνα, η γυναίκα που αγάπησε, πίστεψε έναν άνδρα, έκανε οικογένεια μαζί του, τον στήριξε, κάνοντας πίσω στα δικά της «θέλω» και όνειρα, και έζησε αυτό που έζησα κι εγώ κι άλλες…. μετά από πολλά χρόνια γάμου μάς γκρεμίσανε το όνειρο για μια οικογένεια δεμένη μέχρι τα βαθιά μας γεράματα.

Συγκλονισμένη μοιράζομαι τις ιστορίες της ζωής σας ,την ιστορία της ζωής μας…Πονάμε μαζί…! Προχωράμε όλες μαζί!»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024