Έβαλε «φωτιά» στην κορυφή η Σεβίλλη (1-0)
Η Σεβίλλη νίκησε με 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη σε γκολ του Ακούνια και έβαλε για τα καλά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο κόλπο του τίτλου.
«Φωτιά» στη La Liga έβαλε η Σεβίλλη που επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και αν η Μπαρτσελόνα πάρει το δικό της ματς κόντρα στη Βαγιαδολίδ τη Δευτέρα (5/4) θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στον πόντο. Στο -3 ήδη η Ρεάλ από την ομάδα του Σιμεόνε.
Στο πρώτο ημίχρονο ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Όμπλακ που κράτησε το μηδέν στις πολλές ευκαιρίες της Σεββίλης. Αποκορύφωμα η απόκρουσή του στο πέναλτι του Οκάμπος στο 6ο λεπτό.
Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 70′ με τον Ράκιτιτς να περνά για τον Νάβας που έκανε τη σέντρα και ο Ακούνια με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Σουάρες είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 αλλά ο Μπόνο του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν.
Σεβίλλη: Μπόνο, Νάβας, Κάρλος, Κουντέ, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Οκάμπος (86’ Γκουντέλι), Ακούνια, Σούσο (77’ Πάπου Γκόμες), Χορδάν (86’ Βάσκες), Ντε Γιονγκ (62’ Εν Νεσιρί)
Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο (77’ Κοντογκμπιά), Χιμένεθ, Λόντι (34’ Κορέα), Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (73’ Ερέρα), Γιορέντε, Σουάρες.
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς



