Ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις εμφανίσεις των κυριών στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος έμεινε από τις ενδυματολογικές επιλογές της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, η οποία φόρεσε με απαράμιλλο στιλ το παραδοσιακό «πιρπιρί» των Ιωαννίνων αλλά και της Μαρέβας Μητσοτάκη που με την μπλε μαρίν τουαλέτα της άγγιξε σύμφωνα με τον ίδιο την τελειότητα.
Από τις πιο απογοητευτικές εμφανίσεις αυτή της Δούκισσας της Κορνουάλης.
Η Καμίλα άφησε αδιάφορο τον Λάκη που χαρακτήρισε το ρούχο που φορούσε σαν «τσερβέ που πήρε από ένα σκρίνιο της Αίγινας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.