Ένα περιστατικό που είναι για γέλια και για κλάματα έγινε την προηγούμενη Κυριακή σε χωριό των Σερρών.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ένα ζευγάρι μαζί με άλλα τέσσερα συγγενικά τους πρόσωπα (σύνολο 6 άτομα δηλαδή), έτρωγαν το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν 4 οχήματα της αστυνομίας και 8 άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ.
Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους πως… θα τους βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ.
Μάλιστα από αυτό δεν ξέφυγε ούτε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας. Ναι, του βεβαιώθηκε πρόστιμο επειδή δεν είχε άδεια μετακίνησης για να είναι στην αυλή του, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γιάτσιος μιλώντας στο Open.
Ο άντρας έχει καταθέσει ένσταση και περιμένει την εξέτασή της από την αρμόδια υπηρεσία.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».