Αγρίνιο: Βανδάλισαν δημοτικό σχολείο – Έκαψαν βιβλία, έσκισαν τη σημαία και έγραψαν συνθήματα κατά της ΕΛ.ΑΣ.
Οι δράστες διέρρηξαν παράθυρο του σχολείου και αφού εισήλθαν στον χώρο έκαψαν βιβλία, έσκισαν την ελληνική σημαία και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους κατά της Αστυνομίας
Ένα ακόμη περιστατικό βανδαλισμού σε σχολείο σημειώθηκε χθες στις 10:30 περίπου το βράδυ στο Αγρίνιο, όταν άγνωστοι εισήλθαν στο 16ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης και προκάλεσαν φθορές.
Οι δράστες διέρρηξαν παράθυρο του σχολείου και αφού εισήλθαν στον χώρο έκαψαν βιβλία, έσκισαν την ελληνική σημαία και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους κατά της Αστυνομίας.
όπως αναφέρει το karvasaras.gr για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου που έσπευσε στο σημείο και έσβησε τη φωτιά, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου που αναζητεί τους δράστες.
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
- Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάππα – Ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442