Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Παρασκευής, ο κολλητός φίλος του Νίκου Μπάρτζη, Θοδωρής Παλιός.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στον Νίκος Μπάρτζης με την Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor.
Ο κολλητός φίλος του αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία είναι του στυλ του Νίκου αλλά απέκλεισε ότι υπάρχει κάτι ερωτικό.
Δηλώσεις
«Είναι εμφανώς φιλικό αυτό που συμβαίνει με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Βιώνουν κάποιες καταστάσεις που είναι πολύ όμορφες. Τον βλέπουμε να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις, έχει στηρίγματα όπως η Άννα Μαρία που τον βοηθάει σε πολλά. Το ίδιος και ο Τζέιμς. Ο Νίκος δεν έχει κοπέλα. Η Άννα Μαρία είναι του στυλ του. Η πρώην του ήταν μελαχρινή, ψιλή και αδύνατη αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Είναι κάτι φιλικό όμως. Βλέπω την μεταχείριση του Νίκου και δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ερωτικό», είπε ο Θοδωρής Παλιός.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας