Χρυσοχοΐδης : Δεν δικαιολογείται άσκοπη βία
Χαρακτήρισε γελοιότητες τις δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΜΕΡΑ25 ότι «κινδυνεύει» η δημοκρατία από τέτοιες συμπεριφορές, λέγοντας ότι η δημοκρατία κινδύνευσε επί των δικών τους ημερών.
«Ασκοπη βία δεν δικαιολογείται, είμαστε απόλυτοι σε αυτό», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.
Σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, όπου μετείχε σύσκεψη με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε θα ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα, ώστε να αναδειχθούν και να αποδοθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.
Χαρακτήρισε γελοιότητες τις δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΜΕΡΑ25 ότι «κινδυνεύει» η δημοκρατία από τέτοιες συμπεριφορές, λέγοντας ότι η δημοκρατία κινδύνευσε επί των δικών τους ημερών.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι στο δεύτερο 15μερο του Απριλίου θα τοποθετηθούν οι πρώτες ομάδες φύλαξης στα ΑΕΙ από ήδη υπηρετούντες στην Αστυνομία μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις το Φθινόπωρο.
Για την κατάληψη στην Πρυτανεία του ΑΠΘ δήλωσε πως «όσοι εμποδίζουν τη λειτουργία των Πανεπιστημίων δεν ασκούν νόμιμο δικαίωμα» και ότι «τα Πανεπιστήμια είναι αυτοδιοίκητα, δεν είναι αδιοίκητα, ούτε ανοχύρωτα απέναντι στην παρανομία».
- Πηγή Δεβετζή: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου» λέει η Ολυμπιονίκης για το τροχαίο ατύχημα που είχε
- Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2: Σπουδαία νίκη και τετράδα για τους «αετούς»
- Θεσσαλία: Μνήμες Daniel με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών να καλύπτονται από νερό
- LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος
- Βόρεια Μακεδονία: Επανεκλέχθηκε ο Μίτσκοσκι αρχηγός του VMRO – «Έχουμε ανοιχτό ζήτημα με τη Βουλγαρία», είπε
- Λούβρο: Από την «κλοπή του αιώνα» σε πλημμύρα – Ζημιές σε εκατοντάδες βιβλία στο Τμήμα Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων


