Σερρές : Άνοιξε τη σόμπα να ζεσταθεί και πέθανε μέσα στο σπίτι του
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η φωτιά ξεκίνησε από την σόμπα και γρήγορα εξαπλώθηκε στο σπίτι.
Τραγωδία σημειώθηκε στο Γόνιμο Σερρών. Ένας ηλικιωμένος 82 ετών εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, μια ισόγεια μονοκατοικία που πήρε φωτιά.
Στο σημείο έχουν φτάσει πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 11 πυροσβέστες καθώς και ο διοικητής κος Σωτήρης Δημητράκης
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η φωτιά ξεκίνησε από την σόμπα και γρήγορα εξαπλώθηκε στο σπίτι.
Σύμφωνα με το epiloges.gr, τα παιδιά του, ο γιος και η νύφη του, όπως και ο εγγονός του, προσπάθησαν να μπουν μέσα για να τον σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.
Οι συγχωριανοί του, έχουν μαζευτεί έξω από το σπίτι και δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός, ενώ η πυροσβεστική παραμένει στο σημείο για την κατάσβεση των τελευταίων εστιών.
- Λουτσέσκου: «Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας» – Τα δεδομένα για τον Κωνσταντέλια
- «Σφυροκοπούν» την Κρήτη οι θυελλώδεις άνεμοι: Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και θερμοκήπια
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων
- Ο πλανήτης βρίσκεται σε «υδατική χρεοκοπία», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ροζίνιορ: «Αμφίβολος ο Φερνάντες, γυρίζουν Εστεβάο και Γκούστο»
- Ιράν: «Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς» – Το δηκτικό σχόλιο Αραγτσί για την Ευρώπη και τις απειλές Τραμπ

