Συγκέντρωση για Κουφοντίνα : Ανεξέλεγκτος αστυνομικός σπρώχνει βίαια φωτορεπόρτερ
To βίντεο με τον αστυνομικό να ωρύεται και να σπρώχνει πάνω σε πεσμένο μηχανάκι έναν φωτορεπόρτερ, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.
Σάλο έχει προκαλέψει video που καταγράφει τη στιγμή της προσαγωγής του Έκτορα Κουφοντίνα μπροστά από την Παλαιά Βουλή κατά τη διάρκεια της σημερινής επεισοδιακής συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας.
Στο βίντεο αυτό, αποτυπώνεται η επίθεση άνευ λόγου και αιτίας που εξαπέλυσε ένας άνδρας της ομάδας ΔΡΑΣΗ σε φωτορεπόρτερ που προσπαθούσε να καταγράψει την σκηνή της προσαγωγής.
Ο συγκεκριμένος φωτορεπόρτερ, λίγα δευτερόλεπτα πριν, είχε δεχθεί χτύπημα από άλλον αστυνομικό όταν προσπαθούσε να καταγράψει την σκηνή της προσαγωγής και εκείνη την ώρα του εξέφραζε τα παράπονά του.
Ξαφνικά εμφανίζεται από πίσω ο άλλος αστυνομικός που δείχνει αφηνιασμένος και αρχίζει να ουρλιάζει «Γιατί χτυπάς ρε; Γιατί χτυπάς», ενώ ο φωτορεπόρτερ δεν είχε σηκώσει καν το χέρι του ούτε είχε κινηθεί κατά του πρώτου αστυνομικού.
Στη συνέχεια, ο έξαλλος αστυνομικός έσπρωξε βίαια τον φωτορεπόρτερ πάνω σε ένα ήδη πεσμένο μηχανάκι με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.
Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις:
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω την πρώτη φορά»
- Εύθραυστη η εκεχειρία στην Ερυθρά Θάλασσα
- Πέντε εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη που άλλαξαν τον κόσμο
- Κραν Μοντανά: Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα στο νυχτερινό κλαμπ λίγο πριν ξεσπάσει η φονική πυρκαγιά
- Ο χρησμός της Goldman Sachs για το 2026 – Τι βλέπει για ανάπτυξη & πληθωρισμό
- Γιατί θα «βρέξει» επενδύσεις στο real estate το 2026



