Π. Ξεκούκης: «Ήθελα να γίνω ιερέας, αλλά είχα πάθος με τις γυναίκες»
Η θρησκεία αποτέλεσε ανάχωμα στην καριέρα του γνωστού ηθοποιού, σύμφωνα με δηλώσεις του
Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «Love it», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως ήθελε να γίνει ιερέας, αλλά δεν μπορούσε, καθώς οι γυναίκες ήταν το μεγάλο του πάθος.
Συγκεκριμένα είπε:
«Έχω χάσει ρόλους επειδή ήμουν πολύ θρήσκος, εγώ το ράσο το σέβομαι. Δεν το μετάνιωσα όμως. Αρνήθηκα να παίξω στην ταινία “Εθνική παπάδων” που έπαιζε και ο Νίκος Ρίζος. Μου είπαν ότι θα κάνω έναν παπά και λέω δεν μπορώ, το ράσο που το σέβομαι και το εκτιμώ δεν μπορώ να το γελοιοποιήσω. Ήθελα να γίνω ιερέας, μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά είχα πάθη και αδυναμίες. Οι γυναίκες ήταν το πάθος μου», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στην θρησκεία και την πίστη του, καθώς πριν δύο μήνες ομολόγησε ότι έχει γνωρίσει τον Άγιο Παϊσιο! Η αδερφή του, μάλιστα, είναι μοναχή, όπως έχει εξομολογηθεί δημοσίως ο ίδιος.
Δείτε το σχετικό βίντεο με τις σημερινές του δηλώσεις:
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε





