Απίστευτη τοποθέτηση Μπαλάσκα: «Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα»
Όταν πάντως δημοσιογράφος, τόνισε πως έχει κάποιο πρόβλημα όταν μιλάει για σκήνωμα, ενώ ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Δεν το καταλαβαίνω και ναι είναι πρόβλημα μου».
Σε μία προκλητική δήλωση προχώρησε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις στο πάνελ στο οποίο βρισκόταν.
«Σε κάθε περίπτωση έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Στη Λαμία τα «έχουνε παίξει» οι συνάδελφοι. Σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα», ανέφερε ο κ. Μπαλάκας.
Ο κ. Μπαλάσκας πάντως συνέχισε, αναφέροντας:
«Μου είναι αδιάφορο αν ο Κουφοντίνας είναι ζωνταντός ή νεκρός. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω κι άλλο Μάτη, να μην κλάψω κι άλλο συνάδελφό μου».
Όταν πάντως δημοσιογράφος, τόνισε πως έχει κάποιο πρόβλημα όταν μιλάει για σκήνωμα, ενώ ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Δεν το καταλαβαίνω και ναι είναι πρόβλημα μου».
Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή του:
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-1: Φαβορί για το… σεντόνι οι Κόκκινοι Διάβολοι, ιστορική επίδοση του Μπρούνο Φερνάντες
- Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σπάνια φωτογραφία με την μητέρα του Νταϊάνα
- Αταμάν: «Μετά το καταστροφικό δεκάλεπτο, παίξαμε σαν Παναθηναϊκός»
- LIVE: Λίβερπουλ – Τότεναμ
- Άγιος Θωμάς – Ολυμπιακός 0-11: Ασταμάτητες οι Ερυθρόλευκες, έκαναν το 12Χ12
- Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ μεγαλούργησε όταν εξέφρασε την αλλαγή – Υπάρχει το μεγάλο αίτημα για μια διαφορετική Ελλάδα

