Ισοπαλία… τίτλου κατάφερε να πάρει μέσα στο Αϊντχόφεν ο Άγιαξ απέναντι στην PSV, με τον Ντούσαν Τάντιτς να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να διαμορφώνει το τελικό 1-1!
Μία εξέλιξη που οδήγησε σε μία μεγάλη «αναμπουμπούλα» και πριν από την εκτέλεση του Σέρβου, αλλά και μετά το τελικό σφύριγμα, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, το «παρών» έδωσαν και οι φίλαθλοι της Αϊντχόφεν που πέταξαν αντικείμενα στον αρχηγό του Άγιαξ.
Μία μερίδα οπαδών της PSV περίμενε την αποστολή του Άγιαξ έξω από το γήπεδο, με τον Τάντιτς να δέχεται μερικά κέρματα στο κεφάλι! Ο Σέρβος δεν αντέδρασε και μπήκε στο πούλμαν της ομάδας του.
Tadic got a coin thrown to his head while leaving the stadium, where PSV fans were awaiting him… pic.twitter.com/FNnVl1YexW
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.