
Στα χέρια του εισαγγελέα οι καταγγελίες του Νίκου Σ. – Τι δηλώνουν οι δικηγόροι του
Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι θα βρεθούν ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και σε εκείνη.
Στις εισαγγελικές αρχές κατατέθηκαν τα στοιχεία του Νίκου Σ και οι καταγγελίες που έχει κάνει κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.
Όπως δήλωσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Γ. Παλαιολόγου και Π. Πατρικουνάκος: «Εχουμε ήδη γνωστοποιήσει τα στοιχεία του εντολέα μας στις εισαγγελικές αρχές και δηλώσαμε ότι παραμένει στη διάθεση των αρχών. «Οι δικαστικές αρχές έχουν στη διάθεση τους και την καταγγελία που έκανε ο εντολέας μας στο ΣΕΗ».
Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι θα βρεθούν ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και σε εκείνη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σ. είχε μιλήσει στο περιοδικό 2020mag, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι σε ηλικίας 19 ετών βιάστηκε με αντικείμενο από τον γνωστό σκηνοθέτη.
Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας του στην ιστοσελίδα 2020mag.gr ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
Αν και η υπόθεση του Νίκου Σ. έχει επίσης παραγραφεί, μπορεί να ερευνηθεί ως προς τον τρόπο δράσης, για τον οποίο το ένταλμα σύλληψης μιλά κατά πληροφορίες για «εμμονή» για εγκληματική ροπή.
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες
- Τράπεζα της Αγγλίας: Συναγερμός για το Mythos της Anthropic
- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]
- Ο Μπέζος «κλέβει» ταλαντούχο στέλεχος από την OpenAI






