Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, όμως τελευταία στιγμή πάρθηκε η απόφαση να μην προχωρήσει με την περίπτωση του.
Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» θα μπορούσε να είχε κάνει δικό της τον Χάαλαντ, όμως τελικά δεν προχώρησε με την απόκτησή του.
Ο Νορβηγός άσος πριν πάει στη Σάλτσμπουργκ και στη συνέχεια στη Ντόρτμουντ, ήταν παίκτης της Μόλντε. Το τμήμα σκάουτινγκ των «μερένχες» τον είχε εντοπίσει και παρακολουθούσε πολύ στενά την πορεία του.
Το 2019 η ισπανική ομάδα ετοιμαζόταν να καταθέσει πρόταση στη Σουηδική ομάδα ώστε να τον φέρει στην Μαδρίτη, όμως τελευταία στιγμή απέσυρε το ενδιαφέρον της και αντί του Νορβηγού επιθετικού έφτασε στην απόκτηση των Βινίσιους, Ροντρίγκο και Καρβάλιο.
Έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τους Μαδριλένους να τον κάνουν δικό τους, με το κόστος της μεταγραφής του τότε να φτάνει μόλις στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον, η Ρεάλ θα κληθεί να καταβάλλει το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ αν θέλει να τον κάνει δικό της.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!