Δέσποινα Στυλιανοπούλου : Να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για τους ηθοποιούς
«Όλα αυτά που έγιναν μας κάνουν να ντρεπόμαστε, να συγκινούμαστε και να κλαίμε» σχολιάζει, αναφερόμενη στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών που κλυδωνίζουν τον χώρο του θεάτρου η Δέσποινα Στυλιανοπούλου
«Όλα αυτά που έγιναν μας κάνουν να ντρεπόμαστε, να συγκινούμαστε και να κλαίμε» σχολιάζει, αναφερόμενη στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών που κλυδωνίζουν τον χώρο του θεάτρου η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου.
Μιλώντας στον Alpha, η κ. Στυλιανοπούλου είπε πως «όλα αυτά που έγιναν μας κάνουν να ντρεπόμαστε, να συγκινούμαστε και να κλαίμε για αυτά τα παιδιά που δεν μπορούσαν να μιλήσουν».
Να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
Η ηθοποιός διατυπώνει δε το αίτημα να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Όπως τονίζει, η κατάργησή της είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που οι εργαζόμενοι στο θέατρο έχουν εκτροχιαστεί τα τελευταία χρόνια.
Δήλωσε, δε, πως στη δική της εποχή ουδέποτε υπήρξαν τέτοιου είδους περιστατικά από συναδέλφους της.
Και αν κάποιοι το τολμούσαν βρίσκονταν άλλοι που ανέτρεπαν τα σχέδια τους. Χαρακτηριστική η αποκάλυψη της Αλίκης Κατσαβού, της τελευταίας συζύγου του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, ότι ο αξέχαστος πρωταγωνιστής είχε πιάσει από το πέτο γνωστό ηθοποιό, ο οποίος προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί συνεργάτιδά του.
«Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει. Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κατσαβού.
«Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε: ‘Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά; Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;’» συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας το «θερμό επεισόδιο».
- Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να μην επιτρέψει τη χρήση της Σούδας για τον πόλεμο – Να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή
- H Vodafone συνδέεται με δορυφόρους για υπηρεσίες κινητής σε απομακρυσμένες περιοχές
- Τα μπόνους στο συμβόλαιο του Γιόβερ, για τα γκολ της Άρσεναλ από στατικές φάσεις
- Συγκαλείται το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Φρουροί της Επανάστασης: Θα χτυπήσουμε την Κύπρο με ένταση μέχρι να φύγουν οι Αμερικανοί από το νησί
- Απόψε στη «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη – Οι γεωπολιτικές συνέπειες της αμερικανοϊσραηλινής επίθεσης στο Ιράν

