Προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ – Κρμέντσικ για τριετές συμβόλαιο
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα έχει βρει σε όλα με τον Τσέχο επιθετικό.
Μετά το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία, ο Μίκαελ Κρμέντσικ είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και μετά το καλοκαίρι.
Οπως φαίνεται, η επιθυμία του Τσέχου επιθετικού θα γίνει πράξη, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Κρμέντσικ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.
Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές πάνω από 600.000 ευρώ.
Σύντομα, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Κλαμπ Μπριζ, καθώς ο 27χρονος φορ ανήκει στον βελγικό σύλλογο. Υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς ο Κρμέντσικ δεν υπολογίζεται από τη Μπριζ.
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Λουτσέσκου: «’Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»
- Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος της JPMorgan Chase και ζητά 5 δισ. αποζημίωση
- Το Ισραήλ μετακίνησε την Κίτρινη Γραμμή εκατοντάδες μέτρα μέσα στη Γάζα σύμφωνα με δορυφόρους
- Μπαρτζώκας: «Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε μια σημαντική νίκη»

