Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 35χρονη φιλόλογος
Μετά το τέλος της απολογίας της κατηγορούμενης η ανακρίτρια ζήτησε προφυλάκιση, ενώ η εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι πρέπει να παραμείνει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Σε κατ οίκον περιορισμό παραμένει η 35χρονη φιλόλογος, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή, μετά τη διαφωνία που ανέκυψε ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της καθηγήτριας.
Μετά το τέλος της απολογίας της κατηγορούμενης η ανακρίτρια ζήτησε προφυλάκιση, ενώ η εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι πρέπει να παραμείνει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Μέσα σε τρεις ημέρες το δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί με βούλευμά του για την τύχη της καθηγήτριας λύνονταε τη διαφωνία που ανέκυψε.
Μέχρι τότε η 36χρονη η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια θα παραμείνει σε κατ οίκον περιορισμό.
Στην απολογία της δήλωσε μετανιωμένη και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση στο παιδί και την οικογένειά του.
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόβει μάρτυρες και επιταχύνει διαδικασίες- Οργή και καταγγελίες για συγκάλυψη από την αντιπολίτευση
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Βουβός ο πόνος στο τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο
- Ποιοι φορολογούμενοι θα γλιτώσουν φόρο – Τα SOS των δηλώσεων
- Η Ίντερ απέκτησε τον Γιακίροβιτς από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση σε βενζινάδικα για απάτες με τα καύσιμα – 10 συλλήψεις
- Άνοιξαν τις πόρτες τους σε Δήμο της Κρήτης, οι πρώτες δημοτικές κοινωνικές κατοικίες



