Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεπερσόνα μπαίνει οικειοθελώς στο «menu» του Άρμι Χάμερ

Τηλεπερσόνα μπαίνει οικειοθελώς στο «menu» του Άρμι Χάμερ

Η τηλεστάρ Μπράντι Γκλάνβιλ, προσέφερε έναν πιο προσωπικό «μεζέ» στον ηθοποιό Άρμι Χάμερ

Η πρώην σταρ του ριάλιτι «Real Housewives of Beverly Hills», Μπράντι Γκλάνβιλ, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις κατηγορίες περί κανιβαλισμού που έγιναν εναντίον του διάσημου ηθοποιού, Άρμι Χάμερ όταν έγραψε στο Twitter της ότι «θα μπορούσε να έχει το δικό της πλευρό».

Η Γκλάνβιλ στο αρχικό της tweet -το οποίο έσπευσε να διαγράψει- έγραφε σύμφωνα με το Page Six:

«Αγαπητέ @@armiehammer, μπορείς να έχεις το δικό που πλευρό (emoji καρδούλα). Πώς τα καταφέρνεις να γίνεσαι όλο και πιο σέξι; #letsbbq»

Στη συνέχεια ακολούθησαν βροχή από μηνύματα κατακραυγής, με τους τουιτεράδες να λιντσάρουν την τηλεστάρ για το τουλάχιστον άστοχο σχόλιο περί ανθρώπινου μπάρμπεκιου…

«Παιδιά ΔΕΝ γνωρίζω την έκταση των κατηγοριών που υπάρχουν κατά του Άρμι Χάμερ», έγραψε στο Twitter λίγες ώρες μετά το αρχικό της τιτίβισμα.

«Μόλις διάβασα ότι χώριζε και απλά πιστεύω ότι είναι ωραίος. Όχι άλλους πορνό τίτλους για μένα! Έχω μάθει το μάθημά μου»

Ο ηθοποιός «Call Me By Your Name» έχει τις τελευταίες μέρες απομακρυνθεί από διάφορα κινηματογραφικά πρότζεκτ που βρίσκονταν στα σκαριά λόγω μιας σειράς μηνυμάτων του που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο 34χρονος βγήκε εκτός του «The Offer», μιας σειράς σχετικά με την δημιουργία του «Godfather» ενώ νωρίτερα είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί από το «Shotgun Wedding», με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ.

Πολλές είναι οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ο Χάμερ είχε εκφράσει την επιθυμία να «φάει τη σάρκα τους» κατά τη διάρκεια σεξουαλικών επαφών.

Αρχικά, μια γυναίκα που ανέφερε ότι ήταν σε σχέση με τον ηθοποιό δημοσίευσε σχετικά μηνύματα του, για να ακολουθήσουν και άλλες, με την Πέιτζ Λορέντζε να δίνει στη δημοσιότητα μηνύματα στα οποία ο Χάμερ ανέφερε πως ήθελε να την κάνει «σκλάβα του».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024