Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Συμβούλιο «κόλαση» - Η υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Συμβούλιο «κόλαση» – Η υποψήφια προς αποχώρηση

Βαριές κουβέντες και κατηγορίες αντάλλαξαν «κόκκινοι» και «μπλε» στο συμβούλιο του Survivor, ενώ μία παίκτρια από την μπλε ομάδα συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στο συμβούλιο ασυλίας που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Δευτέρας (8/2) με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, μετά τη νίκη των Κόκκινων

Το κλίμα ήταν «εκρηκτικό» ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Τριαντάφυλλο, με την πρώτη να αποκαλεί τον τραγουδιστή «μη τίμιο» και εκείνον να ανταπαντά «η Άννα Μαρία με έβρισε μπροστά στους συμπαίκτες μου, στους συμπαίκτες της, σε όλη την Ελλάδα».

Ταυτόχρονα η κόκκινη ομάδα κατηγόρησε την αντίπαλη επειδή φώναζαν «Δεν μπορεί, δεν το ‘χει» σε βάρος συμπαίκτη τους την ώρα των παιχνιδιών. Από την άλλη, ο Αλέξης Παππάς είπε στο Κώστα Παπαδόπουλο «αν είσαι τόσο μυγιάγγιχτος είσαι στο λάθος παιχνίδι».

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η ομάδα των Μπλε κλήθηκε να ψηφίσει κάποιον παίκτη που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, με την Ελευθερία Ελευθερίου να παίρνει σχεδόν όλες τις ψήφους. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας έθεσαν ως δικαιολογία την απόδοσή της στα αγωνίσματα, ενώ άλλοι, όπως η Άννα -Μαρία τόνισαν πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αλέξης Παππάς δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, καθώς ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Όσον αφορά την Έλενα Κρεμλίδου, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η παίκτρια θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες μέρες, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα νεότερα για την υγεία της, τα οποία θα κρίνουν και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους μπλε παίκτες πως δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν την Έλενα Κρεμλίδου, αφού η πορεία της στο Survivοr θεωρείται αβέβαιη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο ασυλίας:

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024