Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Battle of the Couples: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο ριάλιτι

Battle of the Couples: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο ριάλιτι

Στην αρένα του Battle of the Couples η πιο δυνατή αγάπη θα νικήσει...

Σε ένα μοναδικό σκηνικό, τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι Battle of the Couples ρίχνονται στη μάχη με όπλο την αγάπη τους.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρεμιέρα του Battle of the Couples, του νέου ριάλιτι αγάπης που έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες και αναμένεται να ταράξει τα νερά.

Τι θα δούμε στο Battle of the Couples

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, παρουσιαστής θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος Έλληνας «Bachelor, ενώ coach των ζευγαριών θα είναι η Σάσα Σταμάτη.

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι «δυνατοί» σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Τα ζευγάρια που θα μπουν στη βίλα θα φορούν ένα χαρακτηριστικό βραχιόλι με το όνομά τους κι έναν κεραυνό, σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους. Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και να αποχωρήσει.

Το βραχιόλι – σύμβολο της ένωσης κάθε ζευγαριού μπορεί να «κοπεί» στην Τελετή των βραχιολιών, μια τελετή καθοριστική για την πορεία τους στο παιχνίδι.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Battle of the Couples:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024