Ισημερινός : Αναγκαστική προσγείωση στην Ουάσιγκτον έκανε το αεροσκάφος του προέδρου
Το αεροσκάφος του προέδρου του Ισημερινού χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση σήμερα στην Ουάσιγκτον, όπου ο Λενίν Μορένο είχε ολοκληρώσει μια επίσημη επίσκεψη, ωστόσο όλοι «είναι καλά», έγινε γνωστό από το υπουργείο Επικοινωνίας του Ισημερινού
Το αεροσκάφος του προέδρου του Ισημερινού χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση σήμερα στην Ουάσιγκτον, όπου ο Λενίν Μορένο είχε ολοκληρώσει μια επίσημη επίσκεψη, ωστόσο όλοι «είναι καλά», έγινε γνωστό από το υπουργείο Επικοινωνίας του Ισημερινού.
Εκτός του προέδρου, στο αεροσκάφος επέβαιναν υπουργοί της κυβέρνησης του Κίτο.
«Το προεδρικό αεροσκάφος αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα λίγο μετά την απογείωσή του από την Ουάσιγκτον με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να κάνει αναγκαστική προσγείωση», αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου.
«Ο Μορένο και όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος είναι καλά και θα επιστρέψουν στον Ισημερινό τις επόμενες ώρες», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρόεδρος Μορένο είχε συναντήσεις με αξιωματούχους της διοίκησης Μπάιντεν, όπως και με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.
Το ΔΝΤ ενέκρινε τον Σεπτέμβριο ένα σχέδιο βοήθειας ύψους 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς τον Ισημερινό.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Αναδείχθηκε για άλλη μια φορά το έλλειμμα συγκροτημένης στρατηγικής της ελληνικής κυβέρνησης
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς
- Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» είναι ξανά εδώ! Με χορό και… Ferto ο Λάκης Λαζόπουλος μάς καλωσόρισε στην πρώτη εκπομπή του 2026!
- «Δύο άτομα με άρπαξαν από πίσω» – H σωματική επίθεση στην αρραβωνιαστικιά του Μικ Τζάγκερ
- Νίκησε το Περιστέρι Betsson (85-87), ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ (87-88) και στους «8» του Europe Cup θα έχουμε «εμφύλιο»!
- Ευρωομόλογα: Ο Μακρόν δείχνει τον δρόμο – Η Bundesbank το σκέφτεται, η Ιταλία υπαναχωρεί


