Ισημερινός : Αναγκαστική προσγείωση στην Ουάσιγκτον έκανε το αεροσκάφος του προέδρου
Το αεροσκάφος του προέδρου του Ισημερινού χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση σήμερα στην Ουάσιγκτον, όπου ο Λενίν Μορένο είχε ολοκληρώσει μια επίσημη επίσκεψη, ωστόσο όλοι «είναι καλά», έγινε γνωστό από το υπουργείο Επικοινωνίας του Ισημερινού
Το αεροσκάφος του προέδρου του Ισημερινού χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση σήμερα στην Ουάσιγκτον, όπου ο Λενίν Μορένο είχε ολοκληρώσει μια επίσημη επίσκεψη, ωστόσο όλοι «είναι καλά», έγινε γνωστό από το υπουργείο Επικοινωνίας του Ισημερινού.
Εκτός του προέδρου, στο αεροσκάφος επέβαιναν υπουργοί της κυβέρνησης του Κίτο.
«Το προεδρικό αεροσκάφος αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα λίγο μετά την απογείωσή του από την Ουάσιγκτον με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να κάνει αναγκαστική προσγείωση», αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου.
«Ο Μορένο και όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος είναι καλά και θα επιστρέψουν στον Ισημερινό τις επόμενες ώρες», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρόεδρος Μορένο είχε συναντήσεις με αξιωματούχους της διοίκησης Μπάιντεν, όπως και με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.
Το ΔΝΤ ενέκρινε τον Σεπτέμβριο ένα σχέδιο βοήθειας ύψους 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς τον Ισημερινό.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Άρχισε το τελικό ξεκαθάρισμα στην Αριστερά πριν το κόμμα Τσίπρα – Nέες οδύνες στη Νέα Αριστερά, ρήξεις στο ΣΥΡΙΖΑ
- Νεκροί στο Τελ Αβίβ από ιρανικά πλήγματα – Σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό
- Συνταγή: Ματσάτα με μπολονέζ μανιταριών
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024
- Καμπανάκι από τον ΥΠΕΞ του Ιράν: «Το κύμα των παγκόσμιων επιπτώσεων μόλις ξεκίνησε και θα τους πλήξει όλους»
- Όχι μόνο για την εμφάνιση: Το κίνητρο των γυναικών για να συνεχίσουν την άσκηση



