Με δύο κινήσεις που εκ πρώτης όψεως φαντάζουν συντονιστικές, αλλά σε δεύτερη ανάγνωση κρύβουν τη μεγάλη αγωνία του Μαξίμου να μη χάσει το στοίχημα της επόμενης μέρας μετά την πανδημία, καλούνται σε καθεστώς εγρήγορσης υπουργοί, υφυπουργοί αλλά και γενικοί γραμματείς – ιδίως όσοι εμπλέκονται σε πολιτικές αιχμής για το επιδιωκόμενο rebound στους προσεχείς μήνες.
Από τη μία επιχειρείται διεύρυνση στον δίαυλο επαφής ανάμεσα στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, τους επιτελείς του Μαξίμου δηλαδή, και στα υπουργεία με ανταλλαγή σημειωμάτων για εκκρεμότητες και δυσκολίες την 30η μέρα κάθε μήνα.
Από την άλλη δρομολογούνται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας τα αποκαλυπτήρια των σχεδίων δράσης κάθε υπουργείου με αναλυτικά χρονοδιαγράμματα και στόχους – μία διαδικασία που μάλλον… παρασύρθηκε χρονικά από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού αλλά δεν εγκαταλείφθηκε.
-Ποια θα είναι η αφετηρία της επανεκκίνησης για την κυβέρνηση
-Το πλάνο για τον μετασχηματισμό του αναπτυξιακού μοντέλου της οικονομίας
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας