Παπασταθόπουλος : «Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό και το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τους στόχους με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θέλει τίτλους, αλλά και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι από χθες (25/1) με κάθε επισημότητα παίκτης του Ολυμπιακού, ενισχύοντας έτσι την άμυνα της ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Ο Έλληνας στόπερ μίλησε στο «Olympiacos TV» για τους στόχους που έχει θέσει με τους «ερυθρόλευκους» αναφέροντας πως επιθυμεί να κατακτήσει τίτλους, αλλά και φυσικά να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη με τους Πειραιώτες.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:
«Από τη στιγμή που σκέφτηκα να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα που από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή με περίμενε.
Μου είχε κάνει μια πάρα πολύ καλή πρόταση, σε συνδυασμό με αυτά που μου είπε ο πρόεδρος, με έκαναν να πω το ναι.
Οι στόχοι μου με τον Ολυμπιακό είναι για τα επόμενα 2,5 χρόνια να κατακτήσω τίτλους, πρωταθλήματα και όλοι μαζί να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».
- «Τελειώνει» από την Τσέλσι ο Μαρέσκα – «Μπαράζ» δημοσιευμάτων για το μέλλον του στην Τσέλσι
- Οι ψηφιακοί στρατιώτες εφορμούν – Η νέα απειλή στρατιωτικοποίησης των παιδιών
- Ελβετία: Δεκάδες νεκροί και εκατό τραυματίες από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά – Η γιορτή μετατράπηκε σε εφιάλτη
- Το πρώτο μωρό του 2026 στην Κρήτη γεννήθηκε στο Βενιζέλειο
- Καιρός: Ανασκόπηση του 2025 – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, καύσωνες διαρκείας και μεγάλα ύψη βροχής
- Πήρε την απόφαση ο Νεϊμάρ: Συμφώνησε με τη Σάντος για νέο συμβόλαιο



