Παναθηναϊκός : Τραυματίστηκε ο Μπουζούκης, χάνει το ματς με Βόλο
Ο Γιάννης Μπουζούκης τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση και δε θα αγωνιστεί την Τετάρτη κόντρα στον Βόλο.
Νέο πρόβλημα για τον Λάζλο Μπόλονι εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο στον Βόλο.
Ο Ρουμάνος προπονητής, που δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλο, δε θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γιάννη Μπουζούκη.
Ο νεαρός μέσος γύρισε το πόδι του στη σημερινή προπόνηση και αποχώρησε με έντονους πόνους, ενώ αναμένεται να κάνει εξετάσεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάκωση έσω πλαγίου.
Δεδομένα θα χάσει το ματς με τον Βόλο και μένει να φανεί πόσο σοβαρή είναι η ζημιά και για πόσο διάστημα θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων.
Στη σημερινή προπόνηση, δε συμμετείχε ο Σένκεφελντ που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ήπιας μορφής. Ούτως ή άλλως, ο Ολλανδός στόπερ δε θα αγωνιστεί την Τετάρτη λόγω τιμωρίας (εκτός για τον ίδιο λόγο είναι και ο Αλεξανδρόπουλος) και έμεινε εκτός προγράμματος προληπτικά.
- Ολυμπιακός: Δεν παίζει ο Γουόρντ κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Ελβετία: Η ταυτοποίηση των νεκρών θα πάρει χρόνο – Οι περισσότεροι από τους 100 τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση
- Επιτόκια: Χωρίς αλλαγές έως το τέλος του 2026
- Ο Ντομένικο Λοζούρντο και ο «δυτικός μαρξισμός»
- Από τον Φουρνιέ μέχρι τον Ναν: Τα κομβικά συμβόλαια που ανανέωσαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός το 2025
- Η τελευταία «αναλογική» Πρωτοχρονιά και το πρώτο SMS που άλλαξε ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε


