Μαρία Σάκκαρη : Σε καραντίνα η ελληνίδα τενίστρια
Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν μεταξύ των 64 επιβατών που ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ από το Άμπου Ντάμπι στη Μελβούρν
Σε καραντίνα μπαίνει για δύο εβδομάδες η Μαρία Σάκκαρη και δεν θα έχει δυνατότητα προπόνησης ενόψει του Australian Open που ξεκινάει στις 8 Φεβρουαρίου.
Ο λόγος; Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν μεταξύ των 64 επιβατών που ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ από το Άμπου Ντάμπι στη Μελβούρνη, στην οποία βρέθηκε θετικό κρούσμα κοροναϊού.
Στην ίδια πτήση ήταν και άλλα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως οι Μπιάνκα Αντρεέσκου, Αντζελίκ Κέρμπερ, Μπελίντα Μπέντσιτς, Ονς Ζαμπέρ και Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.
Το άτομο που βρέθηκε θετικό, πάντως, δεν είναι παίκτης.
Να σημειωθεί ότι ήδη 47 παίκτες δεν θα μπορούν να προπονηθούν για 14 μέρες, με τον κοροναϊό να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους παίκτες και στους διοργανωτές του Australian Open.
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
- «Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2024»

