Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λεωνίδας Πελεκανάκης : Ο Μπουντούρης αποκαλύπτει πώς κόλλησε κοροναϊό ο φίλος του - Οργισμένο μήνυμα στους αρνητές

Λεωνίδας Πελεκανάκης : Ο Μπουντούρης αποκαλύπτει πώς κόλλησε κοροναϊό ο φίλος του – Οργισμένο μήνυμα στους αρνητές

Ο Τάσος Μπουντούρης, αποκαλύπτει πώς κόλλησε και πως πάλεψε με τον κοροναϊό, ο Λεωνίδας Πελεκανάκης

Συντετριμμένος είναι ο κόσμος της ελληνικής ιστιοπλοΐας από τον θάνατο του Ολυμπιονίκη Λεωνίδα Πελεκανάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών λόγω ύστερα από άνιση μάχη με τον κοροναϊό τον οποίο πολέμησε γενναία επί περίπου δύο μήνες.

Ο  τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συλλόγου Ολυμπιονικών, Τάσος Μπουντούρης, μίλησε στην εκπομπή «T LIVE», για τον τρόπο με τον οποίο κόλλησε τον ιό ο φίλος του και εμφανίστηκε έξαλλος με τους αρνητές του κοροναϊού.

Όπως είπε, ο Λεωνίδας Πελεκανάκης κόλλησε τον ιό από την κόρη του.

«Η κόρη του πέρασε μια μικρή γρίπη και κόλλησε με δέκατα τον φίλο μας τον Λεωνίδα. Η κορούλα του δεν είχε γρίπη, είχε κοροναϊό. Έτσι λοιπόν, αφού τον απείλησα και τον φόβισα, πήγε στο νοσοκομείο. Πράγματι, την επόμενη ημέρα πήγε. Τον έβλαψε στους πνεύμονες, αλλά κέρδιζε σιγά σιγά τον κοροναϊό. Ξαφνικά με μια ειδική μόλυνση από το νοσοκομείο, παρέλυσε και διασωληνώθηκε. Και έτσι πήγαμε προς το χειρότερο. Έδωσε μάχες για πάνω από έναν μήνα, όμως υπήρχε βλάβη στα νεφρά του» ανέφερε  ο Τάσος Μπουντούρης και συνέχισε:

«Πάμε προς καλά. Παλεύει. Την μια ημέρα παραπάνω την άλλη παρακάτω. Και μετά από τον ιό και τις λοιμώξεις, του ήρθε και μια γρίπη καινούρια, ανέβηκε ο πυρετός στα μέγιστα κι έτσι έφυγε το παλικάρι μας».

Το μήνυμα στους αρνητές του κοροναϊού

Ο Τάσος Μπουντούρης δεν παρέλειψε να στείλει κι ένα μήνυμα στους αρνητές του κοροναϊού:«Εγώ θα σας σοκάρω τώρα. Δεν θέλω να βάλει κανείς μάσκα. Να πηγαίνουν στις εκκλησίες 400 άτομα, στα ασανσέρ 50 άτομα. Δεν υπάρχει ο ιός. Αυτό πρέπει να πιστέψουμε; Εδώ έφυγε Ολυμπιονίκης από τον ιό. Να προσέξουν οι Έλληνες. Δεν καταλαβαίνει ο Έλληνας ότι ο ιός είναι δίπλα μας; Ότι μας φοβίζει, μας ταλαιπωρεί; Έφυγε Ολυμπιονίκης! 58 χρονών θηρίο και τον έκανε ο ιός… να τον θάψουμε. Είναι φτωχότερος πλέον ο Ολυμπισμός» τόνισε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024