
«Έλα και θα δεις» : Οι φίλοι του Σπύρου Γραμμένου θυμούνται πότε και πώς τον γνώρισαν
Οι καλεσμένοι της εκπομπής «Έλα και θα δεις» θυμούνται πότε γνώρισαν τον Σπύρο Γραμμένο
Οι καλεσμένοι της εκπομπής «Έλα και θα δεις» θυμούνται πότε γνώρισαν τον Σπύρο Γραμμένο.
«Έκανα μια παράσταση στο θέατρο και στο τέλος έπαιζε και ο Σπύρος. Έμπαινε στο τέλος και έλεγε 2-3 ατάκες. Και κάποια στιγμή επειδή ο Σταυρός του Νότου είναι δίπλα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, κανόνισε συναυλίες και μετά έκανα εγώ το ρόλο του» ανέφερε ο Μάκης Παπαδημητρίου.
«Δεν μπορώ να πω τίποτα άσχημο για τον Σπύρο. Είναι ο πρώτος καλύτερος μου φίλος στη δουλειά ever» ανέφερε η Νεφέλη Φασούλη.
Ο αγαπημένος μουσικός Βασίλης Σαλέας έπαιξε για χάρη της παρέας τις «Αμπάρες», κομμάτι που ερμήνευσε ο Σπύρος Γραμμένος.
Δείτε αναλυτικά:
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία