Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό, μια 45χρονη και η 18χρονη κόρη της φέρεται να κακοποιήθηκαν από δύο άνδρες στο Δελχί.
Οι κατηγορούμενοι απείλησαν επίσης να τις σκοτώσουν. Το περιστατικό έλαβε χώρα τη νύχτα της 29ης και 30ης Δεκεμβρίου.
Οι δύο κατηγορούμενοι που είναι περίπου 25 ετών συνελήφθησαν μετά από βίντεο που έγινε viral. Οι σχετικές εξετάσεις που έγιναν απέδειξαν ότι έγιναν οι συγκεκριμένες πράξεις βιαιότητας και κακοποίησης απέναντι στις δύο γυναίκες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας