Εφές Αναντολού – Ρεάλ Μαδρίτης 65-73 : Πλουραλισμός και μεγάλη νίκη
Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι μέχρι τα τελευταία λεπτά, η Εφές είδε τον Λάρκιν να βάζει μόλις εφτά πόντους, η Ρεάλ βρήκε σκορ από δέκα παίκτες και έφυγε με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη με 73-65.
Ήταν πίσω στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Είχε μεν περιορίσει τον Λάρκιν, αλλά δεν κατάφερνε να βρει λύσεις στα υπόλοιπα προβλήματα που της έβαζε ο Αταμάν. Όμως το δεύτερο ημίχρονο ήταν δικό της.
Η Ρεάλ έπαιξε άμυνα από… ατσάλι στο δεύτερο μέρος, περιόρισε την Εφές Αναντολού μόλις στους 28 πόντους σε αυτό το διάστημα και πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη με 73-65.
Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με την Εφές να προηγείται για τελευταία φορά με 51-50, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο η βασίλισσα βρήκε λύσεις και στην επίθεση, είχε δέκα παίκτες που σκόραραν και είχε τον Κάρολ που με δύο σερί τρίποντα… σκότωσε την Εφές και χάρισε μεγάλη νίκη στη Ρεάλ.
Τα δεκάλεπτα: 13-20, 37-31, 51-50, 65-73
- Καιρός: Νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες – Τρία διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας θα πλήξουν τη χώρα
- Τι ισχύει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Τα σενάρια για πιθανό trade του Greek Freak
- Ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα, δεύτερη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων – Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ
- ΕΦΚΑ: Όσα αλλάζουν με την αύξηση κατά 2,4% των συντάξεων – Ποιες παροχές συμπαρασύρει
- Διατροφή: Τα δύο συστατικά για μακροζωία
- Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας σε πορτμπαγκάζ – Συνελήφθη ο γιος του που είχε σκοτώσει τη μητέρα του το 2014
