Κοροναϊός : Μέσω Ολλανδίας έφτασε στο Βέλγιο το νέο στέλεχος του ιού
Το νέο στέλεχος του κορονοϊού που εντοπίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο έφτασε στο Βέλγιο μέσω της Ολλανδίας, σύμφωνα με τον ιολόγο Μαρκ Βαν Ρανστ.
Το νέο στέλεχος του κορονοϊού που εντοπίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο έφτασε στο Βέλγιο μέσω της Ολλανδίας, σύμφωνα με τον ιολόγο Μαρκ Βαν Ρανστ.
Το συγκεκριμένο στέλεχος εντοπίστηκε συνολικά τέσσερις φορές στο Βέλγιο από τα τέλη Νοεμβρίου, ανέφερε.
Ωστόσο, «αυτή η μετάλλαξη που βρήκαμε σε μια πόλη στα σύνορα του Βελγίου δεν προήλθε από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μέσω της επαφής με κρούσμα στην Ολλανδία, σημείωσε ο Μαρκ Βαν Ρανστ.
Παράλληλα, η Brussels Airlines θα ξεκινήσει να εκτελεί ξανά τις πτήσεις της μεταξύ Βρετανίας και Βρυξελλών.
Ωστόσο, το ταξίδι επιβατών από τη Βρετανία στο Βέλγιο επιτρέπεται και πάλι για άτομα με βελγική ιθαγένεια, για όσους έχουν την κύρια κατοικία τους στη χώρα ή εάν το Βέλγιο είναι ενδιάμεσος σταθμός.
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
- Ελληνική γλώσσα: Σε αναζήτηση της εθνικής αυτογνωσίας
- Ο Ντάντε Έξουμ έμεινε κι επίσημα ελεύθερος – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του
- Ongoing Dialogue for “Calm Waters”
- Βιολάντα: «Υπήρχε μυρωδιά σαν γκάζι» – Πάνω από 25 εργαζόμενοι κατέθεσαν για επίμονη οσμή πριν την έκρηξη


