Ο Καρίμ Μπενζεμά αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της La Liga για την περυσινή σεζόν, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον νικητή τα προηγούμενων τριών χρόνων, Λιονέλ Μέσι.
Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εκπληκτικός τη σεζόν που μας πέρασε, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Μπενζεμά σημείωσε 21 τέρματα την περασμένη σεζόν και δίκαια άφησε δεύτερο τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.
Ο φορ των Μαδριλένων, πήρε το βραβείο του κορυφαίου από την εφημερίδα «Marca» που τα απονέμει, αλλά και αυτό του MVP, από τους φιλάθλους.
«Σημαίνει πολλά για εμένα, νιώθω περήφανος και πολύ ευτυχισμένος και είναι η επιβράβευση για την δουλειά σε αυτόν τον σύλλογο από το 2009» τόνισε ο Γάλλος στράικερ, προσθέτοντας πως «με ενθουσιάζει και συνιστά τιμή να πάρω την σκυτάλη από Μέσι και Κριστιάνο».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
H Eθνική Ομάδα πόλο μπαίνει σήμερα στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι με φιλοδοξίες για μία θέση στο βάθρο. Ποιο είναι το νέο σύστημα διεξαγωγής.
LIVE: Καρδίτσα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Καρδίτσα – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.