Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι: «Ήταν δύσκολα το καλοκαίρι, τώρα νιώθω καλά»

Μέσι: «Ήταν δύσκολα το καλοκαίρι, τώρα νιώθω καλά»

Ο Μέσι παραδέχτηκε ότι επηρεάστηκε από τα διοικητικά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πλέον νιώθει καλά όπως τόνισε

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχτηκε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι όσα συνέβησαν το καλοκαίρι ανάμεσα σε αυτόν και την Μπαρτσελόνα, στην προσπάθειά του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, επηρέασαν την αγωνιστική κατάστασή του αυτή τη σεζόν, στην οποία έχει μείνει πολύ χαμηλά, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στις τελικές μεταβιβάσεις (ασίστ) προς τους συμπαίκτες του.

Ο Μέσι προκάλεσε ανησυχία στην «Μπάρτσα», όταν έστειλε στο σύλλογο μια επίσημη ειδοποίηση ότι ήθελε να φύγει τον Αύγουστο, αλλά τότε ο πρόεδρος Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μπλόκαρε την κίνηση και ο Αργεντινός δεσμεύτηκε να παραμείνει αυτή τη σεζόν, για να αποφύγει μια δικαστική διαμάχη.
Πλέον έχουν απομείνει λιγότερο από επτά μήνες στο συμβόλαιό του και είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους από τον Ιανουάριο.

«Ήταν δύσκολα όλα όσα συνέβησαν πριν από το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι τώρα νιώθω καλά, αλλά το καλοκαίρι είχα μια πολύ κακή στιγμή» είπε ο Μέσι σε συνέντευξή του στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι La Sexta.

Ο Αργεντινός, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στη La Liga την περασμένη σεζόν και σκοράρει συνήθως περισσότερα από 40 γκολ κάθε χρόνο για την ομάδα του, έχει σημειώσει φέτος μόνο εννέα σε όλες τις διοργανώσεις, πέντε από τα οποία προέρχονταν από το σημείο του πέναλτι. Επίσης, δεν έχει να παρουσιάσει ασίστ σε 13 αγώνες πρωταθλήματος, μετά τις 21 της περασμένης σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε κάθε διοργάνωση που έχουμε μπροστά μας. Γνωρίζω ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή σε θεσμικό και αγωνιστικό επίπεδο και όλα γύρω από την Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή είναι δύσκολα, αλλά αισθάνομαι ενθουσιασμένος» είπε ο Μέσι, αναφερόμενος στις εκλογές του συλλόγου που θα γίνουν στις 24 Ιανουαρίου, αλλά και στις εμφανίσεις της ομάδας που απέχουν κατά πολύ από αυτές άλλων χρόνων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024