Υπ. Υγείας Βρετανίας : Το νέο στέλεχος του ιού εξαπλώνεται πιο γρήγορα – Μονόδρομος τα αυστηρότερα μέτρα
Ερωτηθείς αν ο κόσμος που ζει υπό την αυστηρότερη βαθμίδα περιορισμών, την 4, θα πρέπει να περιμένει ότι αυτό θα συνεχιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, ο Χάνκοκ απάντησε: "Έχουμε πραγματικά ανάγκη να θέσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο (...) Έχουμε μακρύ δρόμο για να το λύσουμε
Τα νέα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα στο Λονδίνο και τη νοτιοανατολική Αγγλία μπορεί να παραμείνουν σε ισχύ για κάποιο διάστημα, άφησε σήμερα να εννοηθεί ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ, σημειώνοντας ότι το νέο στέλεχος του κοροναϊού που εμφανίστηκε είναι πολύ δύσκολο να τεθεί υπό έλεγχο.
Ερωτηθείς αν ο κόσμος που ζει υπό την αυστηρότερη βαθμίδα περιορισμών, την 4, θα πρέπει να περιμένει ότι αυτό θα συνεχιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, ο Χάνκοκ απάντησε: «Έχουμε πραγματικά ανάγκη να θέσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο (…) Έχουμε μακρύ δρόμο για να το λύσουμε, κυρίως πρέπει να εξασφαλίσουμε τη χορήγηση του εμβολίου για να κρατήσουμε ασφαλή τον κόσμο».
«Δεδομένου του πόσο πολύ πιο γρήγορα εξαπλώνεται αυτό το νέο στέλεχος, θα είναι πολύ δύσκολο να το θέσουμε υπό έλεγχο έως ότου έχουμε χορηγήσει το εμβόλιο», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας στις δηλώσεις αυτές που έκανε στο Sky News.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Vladimir: Ένα πανεπιστημιακό σκάνδαλο, η επιθυμία και το χάσμα των γενεών
- Χρήματα: Η έλλειψή τους «παίζει» με το μυαλό μας
- Μέση Ανατολή: Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 βλήματα το λεπτό και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας στον πόλεμο
- Τι αποκαλύπτει η αναδίπλωση των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο για το παιχνίδι της παγκόσμιας διπλωματίας
- Επιχείρηση «Πάσχα» χωρίς νέες ανατιμήσεις
- Νωρίς νωρίς άρχισαν φέτος οι φωτιές



