Απόδραση με Φερνάντες και… VAR για τον Απόλλωνα από το Αγρίνιο (0-1)
Σπουδαίο διπλό για τον Απόλλωνα Σμύρνης που επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο χάρη σε γκολ του Φερνάντες. Ο Τζοβάρας ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων για οφσάιντ σε επίθεση του Απόλλωνα αρκετά νωρίτερα!
Επιστροφή στις νίκες με διπλό – ανάσα για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Φερνάντες στο 37′ αλλά η φάση που θα συζητηθεί πολύ ήταν το γκολ που ακυρώθηκε στους γηπεδούχους για οφσάιντ σε φάση λεπτά νωρίτερα.
Στο πρώτο ημίχρονο η μόνη αξιόλογη φάση ήταν το γκολ του Απόλλωνα. Ο Φερντάντες σκόραρε στο 36′ από ασίστ του Ιωαννίδη και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Η φάση της… χρονιάς έγινε στο 73′. Ο Μεντόζα ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του Βέρχουλστ σε σουτ του Ταχάρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από 7-8 λεπτά συσκέψεων Τζοβάρα με VAR.
Απ’ ότι φαίνεται ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ και έδωσε οφσάιντ υπέρ του Παναιτωλικού στην περιοχή του Κνετ, αφού ο πορτιέρο του Παναιτωλικού δεν εκτέλεσε το ελεύθερο και έδωσε την μπάλα με τα χέρια αντί να την στήσει.
Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε ακόμη ένα γκολ, του Ντάουντα, αυτή τη φορά ορθώς και ο Απόλλωνας έφυγε με το πρώτο διπλό της ιστορίας του από το Αγρίνιο, φτάνοντας τους 12 βαθμούς έναντι 8 του Παναιτωλικού.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!