Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Με τον ομορφότερο και τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ζωντανεύει στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης η Γέννηση του Χριστού, μέσα από την καλλιτεχνική ματιά του Βασίλη Μιχαηλίδη.
Ο γνωστός καλλιτέχνης παρουσιάζει την μεγαλύτερη φάτνη της Ευρώπης πλαισιωμένη από το εντυπωσιακό παλάτι του βασιλιά Ηρώδη αλλά και τον αρχάγγελο Γαβριήλ που προσφέρει τον κρίνο στην Παναγία.
Η εν λόγω δημιουργία βρίσκεται σε Πολυχώρο Πολιτισμού του ξενοδοχείου Nouvelle έξω από το Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.