Οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ τα παραδέχθηκαν ΟΛΑ, αλλά… δεν βλέπουν λόγο τιμωρίας!
Τι υποστήριξαν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των δικηγόρων του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου προσπάθησαν να πείσουν τους Εφέτες ότι τίποτα κακό δεν συνέβη και ως εκ τούτου η τιμωρία που έχει επιβληθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα πρέπει να ισχύσει.
Βέβαια, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν όλα όσα είχαν αποκαλυφθεί για τη σχέση του Σαββίδη με τον Καλπαζίδη και του Δικεφάλου με την Ξάνθη!
Παρόλα αυτά, ένα από τα επιχειρήματα των δικηγόρων του ΠΑΟΚ ήταν πως ο Δικέφαλος δεν μπορεί να δικαστεί από τη στιγμή που δεν υπάρχει άρθρο για την πολυϊδιοκτησία στο καταστατικό της ΕΠΟ. Το άρθρο που αφαίρεσε με το έτσι θέλω η «Εξυγιανση» πέρυσι το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, παραδέχθηκαν ότι όντως ο Καλπαζίδης αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης.
Παραδέχθηκαν ότι είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, όπως και ότι η εταιρεία του, RFA, που παλαιότερα ανήκε στον όμιλο Σαββίδη, είχε συναλλαγές με την Dimera, που έχει τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Προσπάθησαν να πείσουν όμως ότι δεν προκύπτει από πουθενά απόδειξη κυριαρχικής επιρροής, παρά το γεγονός ότι παραδέχθηκαν όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί, αναφορικά με τις σχέσεις του Καλπαζίδη, με τη VIALAND και τη μη αλλαγή της μετοχικής τη σύνθεσης.
Επιβεβαιώθηκε αυτό που έχει σημειώσει εδώ και καιρό to10.gr, πως οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει ότι θα χρησιμοποιήσουν την αλλαγή στο μετοχικό καθεστώς της Ξάνθης, με σκοπό να πείσουν την Εφέσεων ότι αυτή τη στιγμή δεν συντρέχει λόγος τιμωρίας, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες παίζουν σε άλλη κατηγορία.
Επίσης, ένα από τα επιχειρήματα των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ ήταν πως ο Δικέφαλος δεν μπορεί να δικαστεί από τη στιγμή που δεν υπάρχει άρθρο για την πολυϊδιοκτησία στο καταστατικό της ΕΠΟ. Το άρθρο που αφαίρεσε με το έτσι θέλω η «Εξυγιανση» πέρυσι το καλοκαίρι.
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442