
Χάλι Μπέρι : Mιλά για τον πρώτο της οργασμό και «ρίχνει» το Instagram
«Ήμουν 11 όταν προκάλεσα τον πρώτο οργασμό μου» αποκαλύπτει η Χάλι Μπέρι και προκαλεί παροξυσμό στο Instagram
Η Χάλι Μπέρι έχει αποδείξει μέσα από την παρουσία της στα social media, ότι είναι ακομπλεξάριστη, cool και μπορεί να κάνει και μιλήσει για οτιδήποτε.
Η γοητευτική σταρ του Χόλιγουντ είναι από τις διασημότητες που δε διστάζουν να προβούν σε διάφορες προσωπικές αποκαλύψεις ή δεν έχουν χάσει τον αυθορμητισμό τους λόγω της δημοσιότητας που έχουν αποκτήσει.
Και για το λόγου το αληθές, η χολιγουντιανή σταρ δε δίστασε να προχωρήσει σε προσωπικές αποκαλύψεις που μάλλον λίγες διάσημες θα τολμούσαν.
Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά μέσω Instagram απαντά σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Αυτή τη φορά, η Μπέρι σε βίντεο ερωτήσεων και απαντήσεων που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό αποκάλυψε πως ήρθε πρώτη φορά σε οργασμό στα 11 της χρόνια!
«Πότε ήταν ο πρώτος σου οργασμός»; Μία ερώτηση στην οποία λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να απαντήσουν και ακόμη λιγότεροι, έως ελάχιστοι, εκείνοι που… θα τολμήσουν να ανταποκριθούν. Η Χάλι Μπέρι δεν ανήκει στους πολλούς.
«Θυμάμαι τον πρώτο μου οργασμό. Tον προκάλεσα εγώ στον εαυτό μου», είπε κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχε με την επιστήθια φίλη της και στιλίστρια Lindsay Flores.
Μάλιστα, όταν εκείνη δε μπορούσε να θυμηθεί τη δική της πρώτη εμπειρία και ρώτησε τη Μπέρι πόσων χρόνων ήταν όταν είχε τον οργασμό, η 54χρονη ηθοποιός χωρίς κανένα δισταγμό, απάντησε: «11».
Για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Προσπαθούσα να καταλάβω τη σεξουαλικότητά μου, όπως τα περισσότερα κορίτσια».
Δείτε παρακάτω το βίντεο που έσκασε σαν «βόμβα» στον κόσμο του Instagram:
- Πάσχα: Τα ξεχωριστά έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής – Κατάνυξη, Επιτάφιοι και τοπικά δρώμενα
- «Καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει»: Η ατάκα του Μαρτίνεθ για τον Αταμάν και ο λόγος που ειπώθηκε
- Μακελειό στο Σουδάν με 32 νεκρούς μετά από επίθεση με drones στο Νταρφούρ
- Afrika Bambaataa: Πέθανε ο τραγουδιστής της χιπ χοπ σε ηλικία 68 χρόνων από καρκίνο
- Μυθικός «γύπας» ο Πέσιτς: Την… έπεσε στο flash interview σε Ιταλίδα δημοσιογράφο (vid)
- Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο




